Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 6 Milyon TL'lik Madde Ele Geçirildi

Tokat'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, peçeteye emdirilmiş 6 milyon TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonunda büyük bir başarı sağlandı. İl merkezinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen bir araç durduruldu. Araçta yapılan detaylı aramalarda, piyasa değeri 6 milyon lira olan 24.144 içimlik sentetik kannabinoid (bonzai), 11 adet sentetik ecza hapı ve 0,10 gram sentetik kannabinoid ham maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelerinin peçeteye emdirilmiş halde bulunması, bu tür suçların ne kadar karmaşık ve tehlikeli bir hale geldiğini gözler önüne serdi. Şüpheliler S.A., E.N. ve N.A., "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan gözaltına alındı ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!