Tokat'ta Sahte Altın Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

Tokat'ta sahte altın bileziklerle yakalanan iki yabancı uyruklu şahıs tutuklandı. 34 adet sahte altın bilezik ele geçirildi.

Tokat'ta, 34 adet sahte altın bilezikle yakalanan yabancı uyruklu iki kişi tutuklandı. Tokat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 28 Eylül'de Amasya'dan gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda, il dışından sahte altın getirdikleri belirlenen kadın ve erkek şüpheli, bir dükkan içinde ve otoparkta yakalandı. Yabancı uyruklu S.Q. (32) ve F.Y. (52) adlı kadının üzerlerinde ve araçta yapılan aramada sahte olduğu değerlendirilen 34 bilezik ele geçirildi. Şahısların Tokat'ta bir kuyumcuya sahte bilezik sattıkları ve başka bir kuyumcuya daha satma teşebbüsünde bulundukları öğrenildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınan S.Q. ve F.Y., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!