Tel Aviv'de Netanyahu'ya Esir Takası Protestosu!

Gazze'deki İsrailli esirlerin aileleri, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Hamas ile esir takası yapma niyetinde olmadığını iddia ederek Tel Aviv'de protesto gösterisi düzenledi.

Gazze’deki İsrailli esirlerin aileleri, Tel Aviv’deki Savunma Bakanlığı binası önünde toplandı. Göstericiler, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun Hamas ile esir takası yapma konusunda samimi olmadığını ve kendilerini oyaladığını öne sürdü. Bir esir annesi, Netanyahu’nun gerçek müzakerelere yanaşmadığını ve verdiği sözlerde dürüst olmadığını ifade etti. Başka bir aile ise, Netanyahu’nun iktidarda kalmak için savaşı sürdürmek istediğini ve esirlerin kaderini aşırı sağcı bakanlara bıraktığını dile getirdi.

Hamas lideri Yahya Sinvar’ın öldürülmesinin ardından esir takası konusu tekrar gündeme geldi. Bu kapsamda, Mossad Başkanı David Barnea’nın Katar’a giderek görüşmeler yapacağı bilgisi de medyada yer aldı.

Semih Çelik'in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil Cinayetinde Gelişme Call Of Duty: Black Ops 6’da Birden Fazla Son Var Mı? Beetlejuice Beetlejuice, Dune 2'yi Geride Bırakarak Gişe Rekoru Kırdı Celtics’in Yüzük Töreni Unutulmaz Anlara Sahne Oldu Hogwarts Legacy 2, Hogwarts'ın Ötesine Geçmeli Yenidoğan Çetesi iddianamesi kabul edildi! İşte can yakan o detaylar..