Taşkısığı ve Çamyolu 31 Mart’a hazır

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alemdar, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Işıksu ile birlikte Adapazarı Taşkısığı ve Çamyolu Mahallesi’nde düzenlenen miting programlarına katıldı. Alemdar, “Ortaya koyacağımız tüm projelerde mahallelerimizi esas alan bir çalışma gerçekleştireceğiz. Buradan sözünü veriyorum; Taşkısığı’nda altyapı sorununu çözeceğiz. Parklarıyla çocuk oyun gruplarıyla sosyal donatı alanlarıyla modern bir mahalle görünümüne kavuşturacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ile birlikte Taşkısığı ve Çamyolu’nda vatandaşlarla buluştu.

Yoğun katılımın olduğu miting programında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Arslan, MHP İl Başkan Yardımcısı Faruk Polat, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş ve Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur eşlik etti.