Taşıyıcı 3 Filminin Konusu Nedir? Taşıyıcı 3 Oyuncuları Kimlerdir?

Televizyon kanalları her gün birbirinden güzel yapımlarla izleyici karşısına çıkıyor. Bu yapımlardan biri de bu akşam Atv ekranlarında saat 20.00'da yayınlanacak olan Taşıyıcı 3 isimli film oldu. Peki Taşıyıcı 3 Filminin Konusu Nedir? Taşıyıcı 3 Oyuncuları Kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Taşıyıcı 3 Konusu Nedir?

Frank bir ajan olarak işini bıraktı ve ona yeni iş tavsiye edenleri başka birine yönlendirdi. Ancak akıl hocalığı yaptığı kişi işi bitirmediğinde, bu Frank'e kalmıştır ve onu bu görevi yapmaya zorlarlar. Frank, Marsilya'daki Ukrayna Çevre Koruma Dairesi Başkanı Leonid'in kaçırılan kızı Valentina'yı Karadeniz kıyısındaki Odessa'ya getirmekle görevlendirilir. Yol boyunca Frank, Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla uğraşırken, onu işi almaya zorlayan insanlarla uğraşmalıdır. Yolculuk sırasında Frank ve Valentina birbirlerine aşık olurlar.

Taşıyıcı 3 Oyuncuları Kimlerdir?

Jason Statham - Frank Martin
François Berléand - Inspector Tarconi
Natalya Rudakova - Valentina Vasilev
Justin Rodgers Hall - Horatio
Eriq Ebouaney – Ice
Robert Knepper - Johnson
Jeroen Krabbé - Leonid Vasilev
David Atrakchi -Malcom Manville

Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi 2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!