Tarsus'ta Otoyolda Tır Yangını: Maddi Hasar Oluştu

Mersin'in Tarsus ilçesinde otoyol Gülek Tüneli bölgesinde bir tırda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, otoyol Gülek Tüneli bölgesinde bir tır yangını meydana geldi. R.G. tarafından kullanılan çekici ve dorse tır, Pozantı istikametine ilerlerken elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin edilen bir yangın çıktı. Sürücü durumu fark ederek aracı güvenlik şeridine durdurdu.

Yangın haberinin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine intikal etti ve yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın sonucunda maddi hasar oluştu. Olayla ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!