Tarsus Otoyolunda Seyir Halindeki Tırda Yangın Çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde otoyolda seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan tır, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü; ancak kullanılamaz hale geldi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Tarsus-Pozantı otoyolunda seyir halindeki bir tırda yangın meydana geldi. Yangın, Damlama bölgesi civarında özel bir firmaya ait çekici ve dorse ile yük taşıyan tırın motor kısmında başladı. Alevleri fark eden sürücü, aracı güvenlik şeridinde durdurdu ve hemen yardım çağrısında bulundu. İhbar üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak, yangının etkisiyle tır kullanılamaz hale geldi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!