Tarım İşçilerini Taşıyan Araç ile Otomobil Çarpıştı: 8 Kişi Yaralı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tarım işçilerini taşıyan ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

This browser does not support the video element.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tarım işçilerini taşıyan bir ticari araç ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza, 14.00 sıralarında Durumtay Mahallesi Setboyu mevkiinde gerçekleşti.

H.A. yönetimindeki ticari araç ile karşı yönden gelen M.D. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü M.D. ve ticari araçta bulunan 7 tarım işçisi yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılara kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bursa'da korkutan hortum VIP Minibüs Cayır Cayır Yandı: Şoför ve Sürücüler Müdahale Etti Bursa'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı Tuzak gibi sokak...Bu sokağa girenler kendini yerde buluyor 10 Bin Lira Yüzünden Arkadaşını Bıçakladı İnegöl’de Bıçaklı Kavga: 12 Kez Bıçaklanan Genç Hayatını Kaybetti