Takdir-Teşekkür alana 10 bin 201 lira karne hediyesi verilecek mi?

Milyonlarca öğrenci bugün karne alıyor. Dereceye girenler ise Başarı Teşvik Programı kapsamında karne hediyesi verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Peki Takdir-Teşekkür alana 10 bin 201 lira karne hediyesi verilecek mi? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, “Devlet okullarında okuyan ve dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerine asgari ücretin %60 orana varan tutarda destek vereceğiz.” demişti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen başarı teşvik programı başvurularına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bakanlıktan açıklama geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

2024'ün En Yüksek Puan Alan 10 Dizisi: Eleştirmenlere Göre En İyiler Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter Bu Hafta Sonu İzlenecekler: Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Diğerleri Taylor Swift Rekor Kırdı: 2024 MTV Müzik Ödülleri Gecesine Damga Vurdu Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta Final Bölümleriyle Hayal Kırıklığı Yaratan 10 Dizi!