Şüpheli Ölüm Olayında Polislere 45 Dakika Mahsur Kaldı!

Antalya’da şüpheli ölüm ihbarıyla giden polis ekipleri, asansörde mahsur kaldı. 45 dakikalık çabanın ardından kurtarıldılar.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 8 katlı bir apartmanda yaşayan Fatma Evyapan'dan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, balkondan girerek kapıyı açtı ve sağlık ekipleri, 66 yaşındaki Evyapan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından cinayet büro amirliği, suç araştırma ve olay yeri inceleme ekipleri adrese sevk edildi.

Polisler, incelemelerini tamamladıktan sonra saat 14.00 sıralarında asansöre bindi. Ancak asansör, 6. katta arızalandı. Ekipler, yardım çağrısı yaparak mahsur kaldılar. Binadakiler, asansörü çalıştırmayı başaramadı; bir vatandaş, asansörün kapısını açan kabloyu kopartarak polislere rahat nefes aldırdı. İtfaiye ve asansör firmasından gelen ekipler, 45 dakikalık bir çalışmayla polisleri kurtardı. Bu süreçte bazı komşular, polislere su ikram etti.

Hayatını kaybeden Fatma Evyapan'ın cenazesi, merdivenle indirilerek Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek