Süper Kupa Finali hangi stadyumda oynanacak? Nerede? Kapasitesi ne?

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa Finali'nde kozlarını paylaşacak. Peki Süper Kupa Finali hangi stadyumda oynanacak? Nerede? Kapasitesi ne? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Stadyumu, Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Nassr kullanıyor. Kapasitesi 25 bin olan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu Riyad'da bulunuyor. Doğal çim olan stadyumun zemini futbola oldukça elverişlidir.

2024'ün En Yüksek Puan Alan 10 Dizisi: Eleştirmenlere Göre En İyiler Bu Hafta Sonu İzlenecekler: Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Diğerleri Taylor Swift Rekor Kırdı: 2024 MTV Müzik Ödülleri Gecesine Damga Vurdu Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta Beslenme Çantasında Devrim! Final Bölümleriyle Hayal Kırıklığı Yaratan 10 Dizi!