Suat Kaya: "Hayatımda İlk Kez Böyle Bir Sezon Yaşıyorum"

Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Çorum FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, yaşadıkları zorlu süreç hakkında konuştu. Kaya, sezon başından bu yana karşılaştıkları sorunları dile getirerek, takımın direncini ve oyuncuların gösterdiği fedakarlığı övdü.

This browser does not support the video element.

"Zorlu Bir Sezon Geçiriyoruz"

Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Çorum FK maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, yaşadıkları zorlu sezonu anlattı. Kaya, "Hayatımda ilk kez böyle bir sezon yaşıyorum. Ligde oynadığımız 4 maçta beraberlik aldık. Yaşamak istemediğiniz her şeyi bu süreçte yaşıyoruz. Kısa sürede bir takım kurarak oyuncuları yapılandırdık. Rakiplerimize karşı direnç göstermekten başka çaremiz yok," dedi.

"Dirence Göre Hareket Ediyoruz"

Kaya, yaşadıkları sıkıntılara rağmen takımın direnç göstermesinden memnun olduğunu belirtti. "İlk yarıda ve ikinci yarının başında oyuncu değiştirmemiz gerekiyordu. Ama hep dirence göre hareket ediyoruz. Aynı oyuncuları içeride tutmaya çalışıyoruz. Zor bir rakip karşısında bu kadar iyi bir defans anlayışındaki Sakaryaspor vardı," ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanına ve Taraftarlara Teşekkür

Suat Kaya, Sakarya Belediye Başkan Yusuf Alemdar'a ve taraftarlara verdikleri destek için teşekkür etti. "Öncelikle buraya gelmemize çok büyük emeği olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Uzun bir yolculuktu. Oyuncularıma ve bizleri her gittiğimiz yerde destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Kondisyon Eksikliği Tartışması

Milli ara öncesi takımın kondisyon durumu hakkında yöneltilen soruya Kaya, "Kondisyon eksikliğine katılmıyorum çünkü her hafta bir elimizde yakalıyoruz. Biz kolay başlamadık. En zoru bizdik ama direnç arttıkça oyuncu kalitesi de yükseldi. Elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncu grubum var, bu nedenle çok mutluyum," dedi.

"Kapıyı Açacak İsteyenler Gidebilir"

Kaya, maça gelmek istemeyen oyuncularla ilgili soruya ise açık sözlü bir yanıt verdi: "Bir tanesi gelmek istemedi, öteki de doktor raporu olmadığı için şu anda yüzde 50'deyim. Ama içerideki grup umursamadı bile, hepsine helal olsun. Gitmek isteyen kim varsa kapıyı açacak. Elimizdeki oyuncular bize yeter."

Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakaryaspor Maç Öncesi Isınmak için Sahada Sakaryaspor'da Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Toprak Razgatlıoğlu Fransa'da Kaza Yaptı! Hastaneye Kaldırıldı