Sonuca İnanamayacaksınız! Dudaklara Evde Uygulanabilecek 10 Botoks Yöntemi

Dudak Egzersizleri
Ev işlerini yaparken veya televizyon izlerken uygulayabileceğiniz basit egzersizler ile dudaklarınıza dolgun bir görünüm kazandırabilirsiniz. İşte o mucizevi egzersizler:

Öpücük Hareketi: Öpücük hareketini yaparken bir yandan da iki elinizin iki parmağını dudaklarınızın çevresine yerleştirin. Parmaklarınızdan destek alarak dudaklarınızı sıkıştırın. Bu hareketi her gün 10 kere yapabilirsiniz.
Kapalı Gülme Hareketi: Dudakları kısa süre içerisinde dolgunlaştıran bir diğer egzersiz ise kapalı gülme hareketidir. Adından da anlaşılacağı üzere, bu egzersizi yapmak için ağzınız kapalı şekilde gülmeye çalışın. 5 saniye boyunca gülümseme pozisyonunda kalın, sonra normale dönün. Ardından yeniden gülümseme pozisyonuna geçin. Bu hareketi de günde 10 kere düzenli olarak tekrarlamanızı tavsiye ederiz.
“O” Harfi Telaffuzu: Bu harfi telaffuz ederken dudaklarımız öne doğru uzar. Bu egzersiz sırasında dudaklarınızı aynı şekilde öne doğru uzatın ve 20 saniye kadar bu şekilde bekleyin. Bu egzersizi gün içinde dilediğiniz her an tekrarlayabilirsiniz.