Sivas'ta 4.7 Büyüklüğünde Deprem

Sivas'ta meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, yerin 10.57 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem çevre illerden de hissedildi ve vatandaşlarda panik yarattı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından sağlanan bilgilere göre, Sivas'ta saat 11.29'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin derinliği yaklaşık 10.57 kilometre olarak belirlendi.

Sivas'taki deprem, çevre illerden de hissedildi ve vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Deprem anında birçok kişi dışarı çıkarken, bazı binalarda da kısa süreli bir endişe oluştu. Ancak, depremin ardından olumsuz bir durum kaydedilmediği bildirildi.

Sivas'taki deprem, Türkiye'nin dün yaşadığı Malatya merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, bir kez daha deprem gerçeğiyle yüzleşilmesine neden oldu. Yetkililer, depremin ardından alınan önlemler ve hazırlıkların önemine dikkat çekiyor.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!