Selena'nın Selin'i yıllardır kayıptı, son hali herkesi şaşırttı!

Bir döneme damgasını vuran Selena dizisinde Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci, son haliyle hayranlarını şaşırttı. Uzun süredir ekranlarda yer almayan 32 yaşındaki Demirci, güzelliğiyle parmak ısırttı.

Sinem Kobal'ın başrolünde yer aldığı bir döneme damga vuran dizilerden biri olan 'Selena' hala izleyicilerin yakın ilgisini taşıyor. Dizinin eski bölümleri tekrar tekrar izlenirken, Selena'da üç kardeşten biri olan Cansu Demirci yıllardır yurt dışında gözden uzak bir hayat yaşıyordu.

Yurt dışında eğitimini tamamlayan Selena'nın Selin'i yılar sonra Türkiye'ye döndü.
Şimdilerde 32 yaşında olan Cansu Demirci'nin son hali dikkat çekti.

CANSU DEMİRCİ KİMDİR?

Cansu Demirci, 25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Türk dizi ve sinema oyuncusudur. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun olmuştur ve bale eğitimi ile uğraşmaktadır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitiren Cansu Demirci, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi lisansüstü eğitim almıştır. Oyunculuğa Sihirli Annem'de konuk oyuncu olarak başlamış; Selena'daki Selin Aykar rolü ile tanınmıştır.

İşte Selena'nın Selin'i Cansu Demirci'nin son hali...

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı