Selena Gomez ile Benny Blanco nişanlandı mı?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in Instagram hesabında yaptığı paylaşım sosyal medyayı karıştırdı. Yüzük parmağını kalp emojisi ile kapatan güzel yıldızın selfie pozu, nişanlandığı yönünde dedikodulara neden oldu. Selena Gomez, Benny Blanco ile olan romantik karelerini de sosyal medyada paylaştı.

'Same Old Love', 'Lose You To Love Me' 'Who Says'', 'Love You Like A Love Song' gibi parçalarla birçok kişinin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Selena Gomez bir dönem Justin Bieber ile yaşadığı aşkla magazin manşetlerini süslüyordu. 32 yaşındaki ABD’li şarkıcı bir süredir DJ ve müzisyen Benny Blanco ile birlikte.

SELENA GOMEZ'DEN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Instagram hesabının hikaye kısmında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

YÜZÜK PARMAĞINI 2 EMOJİ İLE KAPATTI

Sol yüzük parmağının üzerine 2 tane kalp emojisi yerleştiren Selena Gomez, 'nişan' söylentilerine neden oldu. Ne Blanco ne de Gomez nişan spekülasyonları hakkında yorum yapmadı.

İşte o fotoğraf;

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta