Savcıya Tehdit Soruşturmasında 5 Kişi İçin Tutuklama Talebi

Cumhuriyet Savcısını tehdit eden 8 şüpheliden 5’i için tutuklama, 3’ü içinse adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı'na yönelik tehdit içeren olaylarla ilgili soruşturma Türkiye’nin gündeminde geniş yankı buldu. Olay, 12 bebeğin hayatını kaybetmesi ve bazılarının yanlış tedavi nedeniyle sakat kalması ile başladı. Bu trajik olayların ardından, savcının makamında tehdit edildiği öğrenildi.

Bugün adliyeye sevk edilen 8 şüpheli arasında yer alan tetikçi Mustafa Kemal Zengin, ifadelerinde savcıyı para karşılığında vurmayı planladığını ve bunun için gereken miktarı "100 bin dolar" olarak belirtti. Zengin’in itirafları soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Yeni doğan çetesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şahsın ifade işlemleri tamamlandı ve 5 şüpheli hakkında tutuklama talep edilirken, 3 kişi için adli kontrol kararı talep edildi.

Beetlejuice 2 Gişede Büyük Başarı Elde Etti Joker 2 Bekleneni Veremedi, İlk Filmi Sevenler İçin Alternatifler Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü Toy Story 5, Lightyear’ın Yarattığı Hayal Kırıklığını Onarıyor Yeni Harry Potter Dizisi, Hermione'nin Derinliklerine İnebilir