SASKİ, Kuvvetli Yağışa Karşı 24 Saat Sahada Olacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kuvvetli yağış uyarısının ardından 24 saat boyunca sahada çalışmalarını sürdüreceğini duyurdu.

SASKİ, Kuvvetli Yağışa Karşı Hazırlıklarını Tamamladı

Sakarya’da etkili olması beklenen kuvvetli yağışa karşı, SASKİ ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 21 Eylül Cumartesi günü metrekareye 21 ila 50 kilogram yağış düşmesi bekleniyor. Bu doğrultuda SASKİ ekipleri, şehrin çeşitli noktalarındaki mazgallar ve yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

24 Saat Boyunca Sahada Nöbet

SASKİ, yağışların olumsuz etkilerini en aza indirmek için ekiplerin 24 saat boyunca sahada olacağını duyurdu. Gece ve gündüz devam edecek nöbetlerle birlikte, olası durumlarda vatandaşların ALO 185 Çağrı Merkezi'nden her an ulaşabilecekleri belirtildi.

Hazırlıklar Tamamlandı

SASKİ, yapılan açıklamada hafta sonu beklenen kuvvetli yağış için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Yağışın devam ettiği süre boyunca ekiplerin sahada olacağı ve olası su baskınlarına karşı tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı