Şanlıurfa'da Lastiği Patlayan Araç Devrildi: 5 Yaralı!

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında, lastiği patlayan otomobil devrildi. Kazada 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

anlıurfa'nın Tülmen-Bozova kara yolunda, Kaplandağı mevkiinde bir trafik kazası gerçekleşti. Bozan Y. yönetimindeki otomobilin lastiği patladı ve sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç devrildi.

Kazada, araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan 4 kişi yaralandı. Olayın ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından yol güvenliği sağlanarak, olay yeri inceleme çalışmaları başlatıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!