Samsunspor, Adana Demirspor'u 3-1 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Elde Etti!

Samsunspor, Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçta müthiş bir geri dönüş sergilendi.

Süper Lig'in 8. haftasında Samsunspor, Adana Demirspor'un sahasında karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadelede Adana Demirspor, 8. dakikada Yusuf Barasi'nin penaltı golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Samsunspor, 58. dakikada Arbnor Muja'nın attığı golle durumu eşitledi. Maçın son anlarında, 90+3'te Landry Dimata'nın golüyle Samsunspor öne geçti. Karadeniz ekibi, 90+9'da Soner Aydoğdu'nun golüyle skoru 3-1'e taşıyarak karşılaşmadan galip ayrıldı.

Samsunspor, geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında da geri dönüş yaparak 3-1'den 4-3 galip gelmişti. Bu kez Adana'da da benzer bir performans sergileyerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi 2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!