Samsun'da Tramvay ve Ambulans Çarpıştı: 4 Yaralı

Samsun'da bir kalp krizi vakasına giden ambulans, tramvayla çarpıştı; 4 sağlık çalışanı yaralandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesine ait tramvayın vatmanı Sinan E. ile 112 Acil Servisi'ne ait ambulansın sürücüsü İbrahim Ceylan arasında çarpışma gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrildi. Kazada, ambulans sürücüsü İbrahim Ceylan ve yanında görevli olan sağlık çalışanları Şeyma Suay Çiftçi ile Erdi Kazaer, ayrıca tramvayda yolcu olarak bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Mehmet Eşici yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen diğer ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sırasında ambulansın kalp krizi vakası ihbarı üzerine Fuariçi'ndeki düğün salonuna gitmekte olduğu öğrenildi. Yaralılardan Mehmet Eşici, kazayı şöyle anlattı: "Tramvayın ön tarafındaydım. Büyük bir patlama sesi geldi, deprem oldu sandım."

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi 2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!