Samsun'da Tırda 40 Kaçak Göçmen Yakalandı, Sürücü Gözaltında!

Samsun'da bir tırın dorsesinde yapılan aramada, 40 Afgan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Olayla ilgili tır sürücüsü, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde yaptıkları detaylı takip sonucunda, bir tırda arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, tırın dorsesine gizlenmiş halde 40 kaçak göçmen bulundu. Yakalanan göçmenler, Iğdır'dan tıra binerek Sakarya'ya gitmek üzere yola çıktıkları belirlendi.

Olayla ilgili olarak tır sürücüsü A.Ö. (61) gözaltına alınarak, polisteki sorgusu tamamlandı. A.Ö., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilerek göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanmak üzere adli makamlara teslim edildi. Yakalanan göçmenler ise, sınır dışı işlemleri için İl Göç Müdürlüğüne bağlı göçmen merkezine götürüldü.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!