Sakaryaspor'da Suat Kaya, Ankaragücü Maçını Değerlendirdi

Sakaryaspor, MKE Ankaragücü'ne 2-1 yenilirken, Teknik Direktör Suat Kaya, 90+6. dakikada kaleye hiç şut atmadıklarını vurguladı. Gelişim için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Sakaryaspor, MKE Ankaragücü'ne deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, “Ümraniyespor maçının ardından 6 gün iyi hazırlandık. İlk 45 dakikada haklı çıktık; kora kor bir mücadeleydi. Her maça bu azimle hazırlanıyoruz” dedi.

Kaya, takımının maçı değerlendirdiği sırada dikkat çekici bir itirafta bulundu: “90+6 dakika boyunca kaleye bir tane şutumuz yoktu. Kendimizi geliştirmekten başka çaremiz yok. Önümüzdeki hafta maça hazırlanacağız.”

Sakatlıkların ve olumsuzlukların da gündeme geldiği toplantıda, Kaya, Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in uğradığı saldırının ardından futbolcuların durumunu değerlendirirken, “Futbolcularımla sahada kalmaya özen gösteriyorum. Yönetim haricinde 25 gün yaşadık. İnşallah güzel bir yönetim bizi iyi yönetecek. Toparlanırız, ben takımıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek