Sakaryaspor'da Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Rüstemler Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Maç, Atatürk Stadyumu'ndaki zemin çalışmaları nedeniyle 14 Eylül saat 19.00'da Ümraniye Stadyumu'nda oynanacak.

This browser does not support the video element.

Sakaryaspor, 1. Lig'de Şanlıurfaspor ile yapacağı kritik karşılaşma öncesinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Rüstemler Tesisleri'nde Teknik Direktör Suat Kaya yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. İstasyon ve koordinasyon çalışmaları yapan yeşil-siyahlı futbolcular, ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Günün antrenmanı taktik ve şut çalışmaları ile sona erdi.

Sakaryaspor, zemin çalışmaları nedeniyle Atatürk Stadyumu'nda oynayamayacak ve karşılaşma Ümraniye Stadyumu'nda 14 Eylül saat 19.00’da yapılacak.

Sakaryaspor Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Devam EdiyorSakaryaspor, li Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakaryaspor Maç Öncesi Isınmak için Sahada Sakaryaspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Toprak Razgatlıoğlu Fransa'da Kaza Yaptı! Hastaneye Kaldırıldı