Sakaryaspor Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sakaryaspor, ligin 6. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak. İlk galibiyetini Şanlıurfaspor karşısında alan yeşil-siyahlılar, galibiyet serisi yakalamak istiyor. Maç, 21 Eylül Cumartesi saat 19.00'da oynanacak.

This browser does not support the video element.

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Sakaryaspor, Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-siyahlılar, ligin ilk galibiyetini Şanlıurfaspor karşısında alarak moral buldu ve bu çıkışını Ankaragücü karşısında sürdürmeyi hedefliyor. Maç, 21 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Erdem Mertoğlu yönetecek. Oğuz Kağan Çalışır ve Onur Gülter yardımcı hakem olarak görev alırken, Süleyman Soyutürk ise dördüncü hakem olacak.

İlk Galibiyet Sonrası Moraller Yüksek

Sakaryaspor, ligin 5. haftasında Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetine imza attı. Sakarya Atatürk Stadı’ndaki bakım çalışmaları nedeniyle Ümraniye Stadı'nda oynanan bu karşılaşmada, temsilcimiz ilk devrede üstün bir oyun sergilemesine rağmen gol atmayı başaramadı. Ancak ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yaparak üst üste bulduğu gollerle 2-0 öne geçti ve skoru koruyarak sahadan galip ayrıldı.

Hedef: Galibiyet Serisi Yakalamak

Sezona 4 beraberlikle başlayan Sakaryaspor, Şanlıurfaspor karşısındaki galibiyetle moral buldu ve Ankaragücü maçında da sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik ekip ve oyuncular, bu önemli maç öncesi çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sakaryaspor, Ankaragücü karşısında da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakaryaspor Maç Öncesi Isınmak için Sahada Sakaryaspor'da Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Toprak Razgatlıoğlu Fransa'da Kaza Yaptı! Hastaneye Kaldırıldı