Sakaryaspor, Ankaragücü Karşısında İkinci Galibiyet Peşinde

Ligde ilk galibiyetini Şanlıurfaspor karşısında alan Sakaryaspor, Ankaragücü maçı için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

This browser does not support the video element.

Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Sakaryaspor, 21 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, hakem Erdem Mertoğlu'nun yönetiminde oynanacak. Yardımcı hakemler Oğuz Kağan Çalışır ve Onur Gülter olurken, dördüncü hakem olarak Süleyman Soyutürk görev alacak.

Sakaryaspor, Şanlıurfaspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle sezonun ilk galibiyetini elde etmişti. İlk dört haftada alınan beraberliklerin ardından gelen bu galibiyet, takımda moralleri yükseltti. Şimdi Ankaragücü karşısında da galibiyet alarak üst sıralara tırmanmayı hedefleyen yeşil-siyahlılar, hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Sahadan Galibiyetle Ayrılmak İstiyorlar

Sakaryaspor, Şanlıurfaspor maçında gösterdiği etkili performansı Ankaragücü karşısında da devam ettirmek istiyor. Takım, ilk devrede üstün oyun sergilediği Şanlıurfaspor maçında golleri ikinci yarıda bulmuş ve skoru 2-0’a taşımıştı. Bu galibiyetle moral bulan yeşil-siyahlılar, Ankaragücü maçında da aynı hırsla sahaya çıkmayı planlıyor. Teknik heyet ve futbolcular, bu zorlu karşılaşmada da galibiyetle ayrılmak için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Sakaryaspor, Ankaragücü Deplasmanı İçin Yola Çıktı Sakaryaspor Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Devam EdiyorSakaryaspor, li Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakaryaspor Maç Öncesi Isınmak için Sahada Sakaryaspor'da Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor