Sakarya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü! Kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu

Sakarya'nın Hendek ilçesinin yüksek kesimleri etkili olan kar yağışı sonrasında beyaza büründü, bazı bölgelerde kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu.

This browser does not support the video element.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarılar sonrasında Sakarya genelinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Hendek ilçesinde yer alan ve şehrin bin 725 rakımlı Dikmen Yaylası'nda etkili olan kar yağışı sonrasında beyaza büründü, bazı bölgelerde kar kalınlığı ise 10 santimetrelere kadar yükseldi. Bölgede yeniden kar yağışı olduğunu belirten Mehmet Köse, "Kar kalınlığı 10 santimetreye kadar yükseldi. Kış yeniden geldi" dedi.

Siber Suçlara Büyük Darbe: Sakarya Dahil 28 İlde Dev Operasyon! Sakarya’da Jandarma 3 Kilo 104 Gram Uyuşturucu Ele Geçirdi Karasu’da Kumar Operasyonu: 66 Kişiye 610 Bin TL Para Cezası Sakarya Dahil 76 İlde Uyuşturucu Operasyonu Tefecilere ve Dolandırıcılara Darbe Ali İhsan Yavuz’a Sakarya’da Görkemli Karşılama