Sakarya’daki Oba Makarna Fabrikasında Şiddetli Patlama Anı!

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan Oba Makarna fabrikasında meydana gelen şiddetli patlama anı kameraya yansıdı.

This browser does not support the video element.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna fabrikasında saat 13.15 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. TEM Otoyolu Hendek gişeleri mevkisinde faaliyet gösteren fabrikada yaşanan patlamanın şiddeti saniye saniye kaydedildi. Patlama sonrası bölgeye Sakarya, Düzce ve Kocaeli'den itfaiye, sağlık, AFAD, orman, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk tespitlere göre patlama, değirmen bölümünde gerçekleşti.

Patlama anına ait görüntülerde fabrikanın büyük bir şiddetle patladığı, alev ve dumanların yükseldiği anlar yer aldı. Yaralılardan birinin 12 yaşındaki bir çocuk olduğu öğrenildi. Çocuğun babasıyla birlikte iş yerine geldiği ve patlamada yaralandığı, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Patlama sonrası bölgedeki çalışmalar devam ediyor.

Sakaryaspor Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Devam EdiyorSakaryaspor, li Sakarya dahil 44 ilde zehir tacirlerine darbe: 293 şüpheli yakalandı! Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakarya Dahil 24 İlde Siber Suç Operasyonu: 46 Şüpheli Gözaltında Patlama Sonrası İlk Anlar: Yaralı Taşıma Görüntüleri Ortaya Çıktı Patlamada Yaralanan İşçi Dehşet Anlarını Anlattı