Sakarya'da Korkunç Olay: Eşini Öldürüp İntihar Etti!

Sakarya'nın Geyve ilçesinde tartışma sonucu eşi N.S.'yi öldüren 56 yaşındaki Ö.S., ardından intihar etti. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çiftin 3 çocuğu olduğu öğrenildi.

Sakarya'nın Geyve ilçesine bağlı Melekşesolak Mahallesi'nde trajik bir olay meydana geldi. 56 yaşındaki Ö.S., tartıştığı eşi N.S. (46) ile çıkan kargaşa sonucunda, iddiaya göre, önce eşi N.S.'yi silahla vurarak hayatına son verdi. Ardından aynı silahla kendi yaşamına da son veren Ö.S., olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra cenazeleri hastane morguna götürdü. Çiftin 3 çocuğunun olduğu ve konuyla ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!