Sakarya’da Korkunç Olay: 35 Yaşındaki Kadın Silahla Başından Vuruldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir dairede silahla başından vurulan 35 yaşındaki S.G. ağır yaralandı. Kadının durumu ciddiyetini koruyor.

This browser does not support the video element.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Orta Mahalle Kökçü Sokak’ta bulunan bir dairede, 35 yaşındaki S.G. başından silahla vurularak ağır yaralandı.

Olay, çevredeki vatandaşların bir silah sesi duyması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle ortaya çıktı. Olay yerine gelen ekipler, S.G.’yi kanlar içinde buldu ve hemen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, kadının vurulduğu dairede geniş çaplı bir inceleme başlatırken, olay sonrası iş merkezinden kaçan şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakarya Dahil 24 İlde Siber Suç Operasyonu: 46 Şüpheli Gözaltında Patlama Sonrası İlk Anlar: Yaralı Taşıma Görüntüleri Ortaya Çıktı Sakarya’daki Oba Makarna Fabrikasında Şiddetli Patlama Anı! Patlamada Yaralanan İşçi Dehşet Anlarını Anlattı Hendek'teki Patlamaya İlişkin Hastaneden Açıklama Geldi