Sakarya'da Asfalt Yola İnen Boz Ayı Şaşkınlık Yarattı: "Aslanım Benim Tay Gibi Koşuyor"

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, gece saatlerinde asfalt yola inen ve bir süre araçların önünde koşan boz ayı, vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, o anları "Aslanım benim, koşuyor tay gibi" ifadeleriyle kaydetti.

This browser does not support the video element.

Sakarya’nın Arifiye ilçesi Kışlaçay Mahallesi’nde gece saatlerinde yola inen bir boz ayı, araçlarıyla ilerleyen vatandaşları şaşkına çevirdi. Mahalleye çıkış rampasında araçların önünde bir süre koşan boz ayı, daha sonra ormanlık alana yönelerek gözden kayboldu.

Bu beklenmedik an, araçtaki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Olayı kaydeden kişilerin, "Aslanım benim, koşuyor tay gibi" şeklinde konuşmaları ise kayıtlara geçti.

Vatandaşların çektiği bu görüntüler, sosyal medyada da ilgi gördü. Boz ayının şehir merkezine bu kadar yakın bir alanda görülmesi, çevre sakinleri arasında hem şaşkınlık hem de hayranlık uyandırdı.

Yeşil-Siyahlılar Kendi Evine Dönüyor: Taraftar Maç Öncesi Ne Diyor? Sakarya'ya 5 Yeni Metrobüs Geliyor: Halk Kararı Değerlendirdi! Sakarya'da DEAŞ Davası: 26 Sanık Hakim Karşısında D-100 Karayolu’nda Emniyet Şeridinde Makas Terörü: Canları Hiçe Saydı İnşaat Tartışması Kanlı Bitti: Kavga Sonrası 4 Kişi Silahla Yaralandı Sakarya dahil 57 ilde “Narkoçelik-41” operasyonu!