Sakarya’da 289 bin kişiye aşı yapıldı

Sağlık Bakanlığı Türkiye’nin aşı tablosunu anlık olarak paylaşıyor. Verilere göre Sakarya’da 119 bini 2’inci doz olmak üzere toplam 289 bin aşı yapıldı.

AŞI VERİLERİ

Sağlık Bakanlığı verilerine göre Türkiye’de 23 milyon 43 bin 394 kişiye Koronavirüs aşısı vuruldu. 9 milyon 230 bin 817 kişinin 2’inci doz aşılaması gerçekleştirildi.

Sakarya’da ise toplam 289 bin 486 kişi aşılandı. Bu kişilerden 169 bin 635’i birinci doz, 119 bin 851 kişi ise 2’inci doz aşı oldu.

Narin ve Abisinin Son Neşeli Anı: Yürekleri Sızlatan Fotoğraf Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 8 Nisan Burç Yorumları Mevduat Faizleri Zirveye Çıktı! Emekli Promosyonu Arıyor! En Yüksek Ödemeyi Hangi Banka Yapıyor? Kış Geri Döndü: Meteoroloji'den Soğuk Hava ve Kar Yağışı Uyarısı! Günlük burç takip edenlerin dikkatine! 7 Nisan Burç Yorumları