Sakarya’da 2,5 Milyon TL’lik Kaçak Tütün Operasyonu!

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hendek TEM Otoyolu gişelerinde gerçekleştirilen operasyonla kaçakçılığa büyük darbe vurdu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından bir çekici ve dorsesinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 450 bin TL olan 3,5 ton kıyılmış tütün ele geçirildi.

This browser does not support the video element.

TEM Otoyolu’nda Durdurulan Araçtan Kaçak Tütün Çıktı

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 Şubat 2025 tarihinde Kaçakçılık ile Mücadele kapsamında yürütülen operasyonda Hendek TEM Otoyolu gişelerinde bir aracı durdurdu. S.C. (26) isimli şahsın kullandığı çekici ve dorsesinde yapılan detaylı aramada, büyük miktarda kaçak kıyılmış tütün bulundu.

3,5 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 450 bin TL olan toplam 3,5 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli S.C. hakkında adli işlemler başlatıldı.

Jandarmadan Kaçakçılıkla Mücadele Mesajı

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadelede kararlılık mesajı vererek şu açıklamada bulundu:

"Sakarya İl Jandarma Komutanlığı olarak, kaçakçılıkla mücadelede etkin operasyonlarımız aralıksız devam edecektir. Tek bir suçlu ve suç unsuru kalmayana kadar kararlı mücadelemiz sürecektir."

Yetkililer, vatandaşları kaçakçılık faaliyetlerine karşı duyarlı olmaya ve şüpheli durumları güvenlik güçlerine bildirmeye çağırdı.

Siber Suçlara Büyük Darbe: Sakarya Dahil 25 İlde Operasyon, 76 Gözaltı Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonları: 53 Şüpheli Yakalandı Siber Suçlara Büyük Darbe: Sakarya Dahil 28 İlde Dev Operasyon! Sakarya’da Jandarma 3 Kilo 104 Gram Uyuşturucu Ele Geçirdi Karasu’da Kumar Operasyonu: 66 Kişiye 610 Bin TL Para Cezası Sakarya Dahil 76 İlde Uyuşturucu Operasyonu