Sahte Oturma İzni Düzenleyen Şüphelilere Bursa'da Operasyon: 3 Tutuklu

Bursa'da, turizm acentesi üzerinden yabancı uyruklu kişilere sahte kimlik ve oturma izni sağlayan şüphelilere yönelik operasyonda 3 kişi tutuklandı. Sahte evraklar, ders kitapları arasına gizlenerek kargoyla Fransa'ya gönderilmek istenirken yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, turizm acentesi adı altında yabancı uyruklu kişilere sahte kimlik, ehliyet ve oturma izin belgeleri sağlayan bir şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Şüpheliler, sahte belgeleri ders kitapları arasına gizleyerek Fransa'ya kargo ile göndermeye çalışırken yakalandı.

Operasyon kapsamında 3 iş yeri ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, sahte kimlik ve oturma izin belgeleri ile birlikte çok sayıda dijital malzeme ve yüklü miktarda para ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, A.K., A.K.E.A. ve S.J., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek