Rize’de Sınırları Zorlayan Konsept: Yatak Kahvaltıya Gidiyor!

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bir turizm işletmecisi, bungalovlarda konaklayan misafirlerine sıra dışı bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Özel bir düzenekle yatağı balkon manzarasına taşıyan turistler, yataktan kalkmadan kahvaltı yapmanın keyfini yaşıyor.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde, yeşil doğanın ortasında yer alan bungalovlarda konaklayan turistler, benzersiz bir kahvaltı deneyimiyle güne başlıyor. Meydanköy’de bulunan ve Ali Yıldız tarafından işletilen bungalovlarda konuklar, kahvaltıya yatağın içinde ulaşıyor.

Yatağa monte edilen tekerlek, zincir ve motor düzeneği sayesinde, turistler sabah uyandıklarında kumanda yardımıyla odadan balkona doğru ilerleyebiliyor. Yatakları içinde balkona ulaşan turistler, doğa manzarası eşliğinde kahvaltılarını yapabiliyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören bu sıra dışı deneyim, Karadeniz turizmine yenilikçi bir katkı sağlıyor.

Yatak sisteminin 5 günde tasarlandığını belirten Ali Yıldız, "Rize’de fark yaratmak istedik. Kahvaltı odaya gelirken, biz yatağı kahvaltıya götürelim dedik. Avrupa’da benzer sistemler raylı olarak var, ama biz tekerlekli sistem geliştirdik," dedi. Yaratıcı konsepti deneyimleyen turistler, bu farklı fikri ilginç ve keyifli buluyor.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!