Reyting Savaşlarına Yenilen "Kötü Kan" Dizi Finaliyle Hayal Kırıklığı Yarattı

NOW TV'nin umutlarla başladığı "Kötü Kan" dizisi, sadece 6 bölüm yayınlanarak ekrana veda etti. Ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi, izleyicileri şaşırtarak erken final yaptı.

NOW TV'nin büyük umutlarla başlattığı "Kötü Kan" dizisi, 6 bölümlük kısa bir yayın hayatının ardından ekrana veda etti. Ertan Saban, Damla Sönmez gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin ani final kararı, birçok hayranında hayal kırıklığına yol açtı. Sosyal medyada izleyicilerin tepkileri çığ gibi büyüdü; "Güzel bir dizi daha reyting kurbanı oldu" ve "Kadro bu kadar iyi olsa da iş yapmıyormuş demek ki, yazık oldu" gibi yorumlarla diziye olan ilginin nasıl sona erdiği eleştirildi.

Dizinin Cuma akşamları yayınlanan diğer popüler yapımlar, "Kızılcık Şerbeti", "Yalı Çapkını", "Kara Ağaç Destanı" ve "Arka Sokaklar" ile girdiği rekabetin, izleyici sayısını olumsuz etkilediği ifade ediliyor. Kaliteli bir kadroya sahip olmasına rağmen, "Kötü Kan" dizisi izleyicileri yeterince cezbetmeyi başaramadı.

NOW TV’nin büyük ümitlerle sunduğu dizi, Damla Sönmez, Ertan Saban, Levent Ülgen, Hüseyin Avni Danyal ve Savaş Özdemir gibi başarılı isimleri kadrosunda barındırıyordu.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!