Polis Memurunu Sandalyeyle Yaraladı!

Ordu'da, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan 15 yaşındaki torununa ceza uygulayan polis memurunu dede sandalyeyle yaraladı.

Olay, Ünye ilçesi Liseler Mahallesi Hanboğazı mevkisinde saat 13.30 sıralarında gerçekleşti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, durdurdukları motosiklet sürücüsü A.A.D.'nin yaşını ve gerekli belgeleri kontrol etti. Torununun cezasını duyan dede Abdullah D., polis memuru Erol G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdullah D., polis memurunun başına sandalyeyle vurdu.

Polis, uyarı amaçlı havaya bir el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı polis memuru Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Erol G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından dede Abdullah D. ve torunu A.A.D. gözaltına alındı.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek