Patlama Sonrası İlk Anlar: Yaralı Taşıma Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından yaralıların taşınması ve bölgedeki panik cep telefonu kameralarına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada 6'sı ağır olmak üzere toplam 28 kişi yaralandı. Olayın ardından çevre illerden çok sayıda acil ekip bölgeye sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olanlar Kocaeli'deki Yanık Merkezi'ne, diğerleri ise Hendek, Akyazı ve Düzce hastanelerine kaldırıldı.

Patlamanın ardından yaşanan korku ve panik anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yaralı bir kişinin arkadaşları tarafından sırtına alınarak bölgeden uzaklaştırılması ve diğer işçilerin yaşadığı panik anları dikkat çekiyor. Ekipler, yaklaşık 3 saat süren bir müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Sakaryaspor Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına Devam EdiyorSakaryaspor, li Sakarya dahil 44 ilde zehir tacirlerine darbe: 293 şüpheli yakalandı! Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakarya Dahil 24 İlde Siber Suç Operasyonu: 46 Şüpheli Gözaltında Sakarya’daki Oba Makarna Fabrikasında Şiddetli Patlama Anı! Patlamada Yaralanan İşçi Dehşet Anlarını Anlattı