Otoyolda Kaza: Sıkışan Sürücü İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde otoyolda meydana gelen kazada, bir kamyon sürücüsü aracının kupasında sıkıştı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, Tarsus-Mersin otoyolu üzerinde, Mersin gişelerine varmadan gerçekleşti. H.G. yönetimindeki sebze yüklü kamyon, önünde seyreden M.K. idaresindeki tırın arka kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun kupası parçalandı ve sürücü H.G. aracın içinde sıkıştı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alan kamyonun kupasından kısa sürede yaralı sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücünün durumu hakkında henüz bir bilgi verilmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Semih Çelik'in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil Cinayetinde Gelişme Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş...