Otomobil Kanala Uçtu: Anne-Baba Hayatını Kaybetti, Kızları Kurtuldu

Erzurum'da sulama kanalına uçan otomobilde anne ve baba öldü, kızları yüzerek kurtuldu. Ailenin, kızlarının üniversite kaydı için yola çıktığı öğrenildi.

Olay, Erzurum'un Aziziye ilçesinde saat 15.00 sularında meydana geldi. Mustafa Anataca (50) kontrolündeki otomobil, Çiğdemli Mahallesi yol ayrımında kanala uçup ters döndü. Yoldan geçenlerin durumu fark etmesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu.

Kaza yerine gelen polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri, otomobildeki Mustafa ve Birsen Anataca'nın cansız bedenlerine ulaştı. Kızları Dilay Anataca, kendi imkanlarıyla yüzerek kurtuldu ve kaza yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulundu. Dilay, hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Acı bir detay olarak, ailenin Zonguldak'tan yola çıkarak, Dilay’ın Atatürk Üniversitesi’ndeki kaydını yaptırmak üzere gittikleri öğrenildi.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri