Otomobil ile çarpışan motosikletli genç feci kazada hayatını kaybetti

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, otomobil ile çarpışan 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mikail Güray Esentürk hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı ve feci olay saniye saniye kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde, Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mikail Güray Esentürk hayatını kaybetti. Kaza, terminal yönünde seyir halinde olan C.S. kontrolündeki yabancı plakalı otomobil ile terminal istikametinden gelen Esentürk’ün kullandığı motosikletin çarpışması sonucu gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genç sürücüyü Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, kazanın detaylarıyla ilgili inceleme başlatıldı. Feci kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve görüntülerde motosikletin otomobile çarpma anı ile sürücünün savrularak yere düşüşü net bir şekilde görüldü.

Yeşil-Siyahlılar Kendi Evine Dönüyor: Taraftar Maç Öncesi Ne Diyor? Sakarya'ya 5 Yeni Metrobüs Geliyor: Halk Kararı Değerlendirdi! Sakarya'da DEAŞ Davası: 26 Sanık Hakim Karşısında D-100 Karayolu’nda Emniyet Şeridinde Makas Terörü: Canları Hiçe Saydı İnşaat Tartışması Kanlı Bitti: Kavga Sonrası 4 Kişi Silahla Yaralandı Sakarya dahil 57 ilde “Narkoçelik-41” operasyonu!