Otomobil 6 Metreden D-130 Karayolu'na Uçtu, 1 Yaralı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil garaj kapısını kapatmak için sürücünün indiği esnada kontrolsüz bir şekilde hareket ederek 6 metre yükseklikten D-130 Karayolu'na uçtu. Olay, Halıdere Yalı Mahallesi Taşlıburun Caddesi'nde yaşandı.

This browser does not support the video element.

Sürücü A.K., garajdan çıkardığı 41 ** 599 plakalı otomobilini çalışır vaziyette bırakarak garaj kapısını kapatmak için araçtan indi. Bu sırada otomobil, sürücünün araçtan inmesiyle birlikte kendi kendine hareket ederek 6 metre yükseklikten D-130 Karayolu'na düştü ve takla attı. O esnada araçta yolcu olarak bulunan bir kadın yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, hem 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi hem de yaralı kadını araçtan çıkardı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kaza sebebiyle D-130 Karayolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Aracın yoldan kaldırılmasıyla birlikte trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Trafikte Makas Atan Maganda Gözaltına Alındı 141,5 Kilo Kokain Yakalanan Geminin 10 Mürettebatından 8’i Beraat Etti Antalya'da Park Halindeki Tur Minibüsü Alev Alev Yandı Sakarya Dahil 24 İlde Siber Suç Operasyonu: 46 Şüpheli Gözaltında Patlama Sonrası İlk Anlar: Yaralı Taşıma Görüntüleri Ortaya Çıktı Sakarya’daki Oba Makarna Fabrikasında Şiddetli Patlama Anı!