Olay yerinden feryatlar yükseldi!

Ferizli'de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski belediye başkanı Ahmet Soğuk'un ablası olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre olay Ferizli ilçe merkezinden Karadiken Mahallesi'ne giderken Çark Deresi köprüsünü geçtikten sonra bulunan Ahmet Soğuk'un evinin yakınlarında meydana geldi.

Eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk iddiaya göre aracıyla seyir halindeyken henüz belirlenemeyen kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Soğuk aracıyla yol kenarındaki mısır tarlasına uçtu.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen ambulansa alınan Ahmet Soğuk'un burada hayatını kaybettiği belirlendi.

Soğuk'un cenazesi olay yerindeki ambulansta bekletilirken saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan olay yeri polis ekiplerince kapatıldı. Ekipler inceleme yaparken acı haberi alıp olay yerine gelen Soğuk'un ablası sinir krizi geçirdi.

Soğuk'un ablasını polisler ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 2024'ün En Yüksek Puan Alan 10 Dizisi: Eleştirmenlere Göre En İyiler Bu Hafta Sonu İzlenecekler: Netflix, Amazon Prime, Hulu ve Diğerleri Taylor Swift Rekor Kırdı: 2024 MTV Müzik Ödülleri Gecesine Damga Vurdu Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran cinayetinde son sözü Adli Tıp'ta Korku Severler İçin En Korkutucu 30 Film