Okul Müdürü Heimlich Manevrası ile Öğrenciyi Kurtardı

Nefes almakta güçlük çeken 16 yaşındaki R.D.'yi, okul müdürü Ahmet Hamdi Karamete’nin Heimlich manevrası ile hayata döndürmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kütahya’da, Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde bir öğrenci, nefes borusuna kaçan yiyecekten okul müdürünün zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

16 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi R.D., okulun yemekhanesinde yemek yerken nefes borusuna yiyecek kaçtı ve nefes almakta zorlanmaya başladı. İlk müdahaleyi yapan yemekhane görevlileri başarılı olamayınca durumu hemen Okul Müdürü Ahmet Hamdi Karamete’ye iletti. Müdür, kısa sürede öğrencinin yanına gelerek Heimlich manevrası ile öğrenciyi hayata döndürdü.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!