Nuri Şahin'in Dortmund'u Berlin'de Zorlu Bir Yenilgi Aldı!

Borussia Dortmund, Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünde Union Berlin'e deplasmanda 2-1 yenilerek puan kaybı yaşadı. Dortmund'un tek golü Ryerson'dan geldi.

Bundesliga'nın 6. haftasında Nuri Şahin'in teknik direktörlüğündeki Borussia Dortmund, deplasmanda Union Berlin ile karşılaştı. Maç, ev sahibi ekip Union Berlin'in 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Union Berlin, maçın 26. dakikasında Kevin Vogt'un kullandığı penaltı ile öne geçti. İlk yarının sonuna yaklaşırken, 45. dakikada Yorbe Vertessen'in kaydettiği golle farkı 2-0'a çıkardı. Dortmund, 62. dakikada Julian Ryerson'un attığı golle umutlansa da bu gol, takıma yalnızca teselli oldu ve mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Bu sonuçla Union Berlin puanını 11'e yükselterek ligdeki konumunu güçlendirirken, Dortmund 10 puanda kaldı. Gelecek hafta Dortmund, St. Pauli ile mücadele edecek, Union Berlin ise Holstein Kiel ile karşılaşacak.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı