Niğde'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklanırken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Niğde Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonları hakkında bilgi verdi. Yapılan iki operasyonda toplamda 4 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sırasında, 69,6 gram sentetik uyuşturucu madde, 1,24 gram esrar ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!