Neymar, 369 Gün Aradan Sonra Sahalara Döndü

Brezilyalı futbolcu Neymar, ağır sakatlığının ardından 369 gün sonra sahalara döndü. Al Hilal, AFC Şampiyonlar Ligi maçında Al Ain'i 5-4 mağlup etti.

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, 369 günlük bir aranın ardından sahalara geri döndü. Neymar, Al Hilal'in AFC Şampiyonlar Ligi Elite Batı Grubu 3. hafta maçında Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain ile karşılaştığı mücadelede yer aldı.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, bu mücadeleyi 5-4'lük skorla kazanarak puanını 9'a yükseltti. Neymar, bu önemli maçta forma giymenin mutluluğunu yaşarken, takımının galibiyetine de katkıda bulundu.

Neymar, 18 Ekim 2023'te Brezilya'nın 2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Uruguay ile oynadığı maçta sakatlanmış ve sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilmişti. Uzun bir tedavi sürecinin ardından antrenmanlara başlayarak sahalara dönüş yaptı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!