Nacional - Benfica Maçı Yoğun Sis Nedeniyle Ertelendi!

Portekiz Premier Lig'de Nacional ile Benfica arasında oynanacak maç, yoğun sis nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ilk 11'de yer aldı.

Portekiz Premier Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Benfica, Nacional deplasmanına gitti. Milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, maça ilk 11'de başladı. Ancak, yoğun sis nedeniyle karşılaşma 9. dakikada durduruldu.

Görüş mesafesinin ciddi şekilde azalması nedeniyle hakem, takımları soyunma odasına gönderdi. Maçın ardından yapılan açıklamada, Nacional - Benfica karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Nacional'ın kadrosu: Lucas Franca, Garcia, Ze Vitor, Ulisses, Jose Gomes, Esteves, Matheus Dias, Soumare, Appiah, Isaac, Thomas.

Benfica'nın kadrosunda ise Trubin, Bah, Araujo, Otamendi, Carreras, Aursnes, Florentino, Di Maria, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu ve Pavlidis yer aldı.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi 2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!