Muş'ta Şehit Yakınları Cenaze Yolunda Kaza Yaptı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Irak'ta şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın cenaze törenine giden akrabalarının bulunduğu araç kaza yaptı, 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın cenaze törenine katılmak için Muş'a giden yakınlarının bulunduğu pikap, Şenyayla bölgesinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kaza sonrası ihbar üzerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Devrilen pikapta bulunan Zümrüt Atış, olay yerinde hayatını kaybetti; 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan Pihan Atış da müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Muş Valisi Avni Çakır, kazanın detaylarını aktardı ve "Maalesef Kulp kara yolunda ilimize gelen araç kaza yaptı. Şehidimizin bir yakını hayatını kaybetti. Diğerleri de yaralı. Yaralılardan birinin durumu ağır," dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!