Muş'ta Keklik Avlayan İki Kişiye 42 Bin 946 TL Ceza

Muş’ta ava kapalı alanda keklik avlayan iki avcıya, toplamda 42 bin 946 TL para cezası kesildi. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, Alparslan-1 Barajı Karakol Komutanlığı’nın ihbarı üzerine harekete geçildi. Yapılan arazi kontrolü sırasında, ava kapalı alanda keklik avlayan iki avcı tespit edildi.

Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, avcıların AVBİS (Avcı Bilgi Sistemi) üzerinden kota almadıkları ve avlanma süresi dışında av yaptıkları belirtildi. Toplamda 4 keklik avlayan bu avcılara, idari para cezası olarak 19 bin 746 TL ve avladıkları kuşların tazminatı olarak 23 bin 200 TL olmak üzere toplamda 42 bin 946 TL ceza kesildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!